kristiansand datahjelp

Trenger du datahjelp i Birkenes, er du kommet til rett sted. Arnfinn Eikås utfører datahjelp i Birkenes, oftest hjemme hos kunden.
    
I de årene vårt firma har holdt på, har oppdragene endret seg. Tidligere var det ofte å koble datamaskiner mot internett og installasjon av IP-telefon, mens det nå oftere er å redde data og sette opp datamaskiner på ny. Grunnen kan ofte være spy/malware, teknisk svikt, skader forårsaket av tordenvær eller annet elektrisk fenomen.

Dette er katastrofe for de fleste dersom man ikke har tatt jevnlig backup, for dokumenter, bilder og epost kan anses som tapt. I slike tilfeller greier vi som regel å gjenskape dataene. Om ulykken skulle være ute, så kontakt oss raskt. Ikke begynn på dette selv med mindre du vet du vet hva du gjør. Her er det fort å gjøre mer skade enn nødvendig.

Datamaskiner formateres og settes opp raskt og rimelig. Du kan også få hjelp med å skifte komponenter i datamaskinen.

Jeg lager nettsider for private og firmaer, og bruker bare open-source programvare slik at det blir billig og enkelt for kunden. Hjemmesidene lages i Joomla!.

Mange opplever at det å få reparert PC-en tar lang tid, gjerne ukesvis. Hos oss dreier det seg om dager før du har PC-en tilbake igjen.


Kontakt Tlf: 417 63 966 - epost